Streek Verhuur

Naast onze catering service verhuren wij ook ons materieel apart, zo kan jij op jouw eigen manier je feest of evenement tot een top niveau brengen!

ProductPrijs p. dagPrijs p. weekend*
BBQ aanhanger (incl. schoonmaak)95,-135,-
Bestekbak 30 setjes5,-9,50
Sta tafels7,5011,50
RCF geluid set65,-99,-
Gamko dubbele glasdeur snelkoeler45,-65,-
Bravilor koffiezet apparaat14,5027,50
Verrijdbare warmhoud/koel box9,5017,50
Prikkabel / lampenbolletjes 30 m19,5032,50
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW, leverings- & installatie kosten.

*De prijzen per weekend zijn van zaterdag ochtend op zondag middag.
Bij het huren van meerdere producten kunnen we een aantrekkelijke bundelprijs maken.

Beschrijving artikelen

BBQ aanhanger
Een ingebouwde Hendi greenfire 4 pits RVS gas BBQ op een old-school Saris aanhanger uit de jaren 80! Door de gietijzeren grillroosters of platen ervaar je een goede BBQ die goed zijn warmte verdeelt over de producten. De deksel van de aanhanger fungeert ook als buffet tafel wat het als geheel een uniek item maakt op jouw feest of evenement. De prijs is inclusief schoonmaak kosten, exclusief gas.

Bestekbak 30 setjes
Een kwalitatief etentje is niet compleet met echt RVS bestek. Geen gedoe met brekende vorkjes en messen, goed gereedschap is het halve werk!

Sta tafels
Door sta tafels in te zetten op jouw feest of evenement zal je een leuk dynamiek krijgen met de gasten in de diverse zit en sta mogelijkheden. Ook zorgt dit voor meer ruimte op de locatie zelf aangezien alle gasten niet op stoelen hoeven te zitten.

RCF geluidset
RCF is een kwalitatief speaker merk, met deze speakers zorg jij voor een aangenaam achtergrond muziekje of zet je tot +- 50 mensen aan het dansen! Een complete set met 2 top speakers, mengtafel en versterker zorg jij voor een knal feest!

Gamko dubbele glasdeur snelkoeler
Een feest zonder koud drinken is geen feest. Met de Gamko dubbele glasdeur snelkoeler zorg jij ervoor dat de drankjes een aangenaam koel drink tempratuurtje krijgen. Door de actieve ventilatoren in de koelkast is de Gamko in staat alle drankjes in record tempo terug te koelen, zelf op een hete zomerdag! Door de glasdeuren heeft de snelkoeler een professionele uitstraling.

Bravilor koffiezet apparaat
Met dit koffiezet apparaat zet je binnen 5 minuten een kan koffie van 1,7 L. Dankzij het gebruik van twee kannen en een extra warm houdt plaat op het apparaat ben je in staat contant koffie (of thee!) klaar te kunnen hebben voor je gasten.

Verrijdbare warmhoud/koel box
Met deze Verrijdbare warmhoud/koel box houdt je je dinergerechten e.d. warm en je gebak, salades, BBQ producten e.d. koud. Ideaal als je net iets meer ruimte nodig hebt om je spullen een plekje te geven.

Prikkabel / lampenbolletjes 30 m
Met een prikkabel creëer jij in mum van tijd de gezelligste uitstraling voor jouw feest, door de heldere zacht gele kleur van de lampjes geeft dit een warm effect.